Esteu aquí: Inici AJUNTAMENT ORGANITZACIÓ MUNICIPAL Alcalde

Alcalde

Presentació i benvinguda

Xavier Casoliva

Us dono la benvinguda a la nostra web municipal.

Volem que la presència de la nostra vila a la xarxa – aquesta finestra oberta al món – esdevingui una eina útil, tant pels nostres vilatans com per les persones que ens visiten d’arreu del món.

Així doncs, ens agradaria que aquest espai virtual arribés a convertir-se en un instrument real per la gent de la nostra vila, un canal eficaç de contacte entre els guissonesos i guissoneses i l’Ajuntament. Volem fomentar la participació ciutadana, per això la nostra intenció és posar a l’abast de tothom totes les vies, per donar-vos la possibilitat de fer sentir la vostra veu, de conèixer les actuacions que estem portant a terme i més endavant, d’agilitzar els tràmits administratius.... en definitiva, de fer-vos més vostre l’Ajuntament.

També pretenem que aquesta web sigui l’eina que permeti donar a conèixer el nostre municipi arreu del món i, per tant, que pugui oferir la informació que els internautes necessiten conèixer: patrimoni històric, patrimoni arqueològic, festes, rutes, restaurants, allotjaments, ... fent-los adonar que cal venir a Guissona i que no n’hi ha prou amb una visita virtual.

Així doncs, amb la confiança que feu vostra aquesta web i que la convertiu en un espai interactiu i de participació, convido a tothom a utilitzar-la i a fer-nos arribar les vostres propostes de millora. És així, amb la col·laboració de tots, que podrem millorar el nostre municipi.

Xavier Casoliva (alcalde de Guissona)

 

 

Accions del document
« Setembre 2014 »
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234 5 6 7
8 9 10 11121314
151617181920 21
222324252627 28
2930
Caminada pel Congost de Montrebei 20/09/2014
Properes Activitats

Avís Legal Projecte desenvolupat per: SemicInternet