Esteu aquí: Inici AJUNTAMENT ORGANITZACIÓ MUNICIPAL Alcalde

Alcalde

Presentació i benvinguda

Xavier Casoliva

Us dono la benvinguda a la nostra web municipal.

Volem que la presència de la nostra vila a la xarxa – aquesta finestra oberta al món – esdevingui una eina útil, tant pels nostres vilatans com per les persones que ens visiten d’arreu del món.

Així doncs, ens agradaria que aquest espai virtual arribés a convertir-se en un instrument real per la gent de la nostra vila, un canal eficaç de contacte entre els guissonesos i guissoneses i l’Ajuntament. Volem fomentar la participació ciutadana, per això la nostra intenció és posar a l’abast de tothom totes les vies, per donar-vos la possibilitat de fer sentir la vostra veu, de conèixer les actuacions que estem portant a terme i més endavant, d’agilitzar els tràmits administratius.... en definitiva, de fer-vos més vostre l’Ajuntament.

També pretenem que aquesta web sigui l’eina que permeti donar a conèixer el nostre municipi arreu del món i, per tant, que pugui oferir la informació que els internautes necessiten conèixer: patrimoni històric, patrimoni arqueològic, festes, rutes, restaurants, allotjaments, ... fent-los adonar que cal venir a Guissona i que no n’hi ha prou amb una visita virtual.

Així doncs, amb la confiança que feu vostra aquesta web i que la convertiu en un espai interactiu i de participació, convido a tothom a utilitzar-la i a fer-nos arribar les vostres propostes de millora. És així, amb la col·laboració de tots, que podrem millorar el nostre municipi.

Xavier Casoliva (alcalde de Guissona)

 

 

Accions del document

Avís Legal Projecte desenvolupat per: SemicInternet